Montferri - Política de privacitat

 
 
 

Política de privacitat

 
 
 

INTRODUCCIÓ

En MONTFERRI HERMANOS SL, sensibilitzats amb les necessitats dels usuaris d'Internet i conscients de la importància de la rigorosa privacitat de la informació personal que ens confien, vam incloure aquesta declaració de privacitat amb l'objecte que siguis conscient de la política en el tractament de les dades personals que obté dels seus visitants i usuaris.

Com a usuari, acceptes aquestes condicions pel sol fet de llegir, visualitzar o navegar en el lloc. Si no acceptar-les, has d'abandonar el lloc, sense fer cap ús d'ell i el seu contingut, i sense accedir a les pàgines enllaçades.

 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE DADES

El titular d'el lloc i responsable de l'tractament de dades és MONTFERRI-GERMANS SL, amb CIF B08625907, per contactar pots utilitzar l'adreça de correu electrònic info@montferri.com, el telèfon 938.010.359 o correu postal ac / Major, 3 - 08786 Capellades Barcelona

 

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES

En els nostres llocs web, hi ha uns apartats específics on pots anotar les teves dades per rebre informació sobre actualitzacions del nostre web i d'alguns dels programes que es distribueixen. Nosaltres et assegurem que la informació que ens facilitis serà gestionada de forma totalment confidencial.

Les dades s'emmagatzemaran mentre existeixi previsió del seu ús per a la fi per al qual van ser recollides..

No es fan preses de decisions automatitzades amb les teves dades.

El web pot utilitzar cookies, consulta la nostra política de cookies.

 

LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT DE DADES

L'ús de les teves dades es realitza perquè ens dones el teu consentiment per utilitzar els que ens proporciones en els formularis per a un ús específic que s'indica en cada un d'ells. Les teves dades només són necessaris per als usos concrets pels que se't demanen, si no ens els facilites, aquests serveis no són possibles.

 

TRANSFERÈNCIES I CESSIONS DE DADES

Hi ha un compromís ferm per la nostra part de que les dades que proporcioni a MONTFERRI HERMANOS SL, no seran venudes ni cedides a terceres persones sense el previ consentiment de l'interessat en cap concepte o circumstància, excepte consentiment exprés o obligació legal.

El nostre lloc web conté enllaços cap a llocs web de tercers. MONTFERRI HERMANOS SL no es fa responsable per les polítiques i pràctiques de privacitat d'aquests altres llocs.

 

DRETS DELS INTERESSATS

Tens el dret d'accedir a la informació que sobre la teva persona està emmagatzemada a les nostres bases de dades, rectificar-la si existís alguna errada, suprimir-la, limitar-la, oposar-te al seu tractament i retirar el teu consentiment si aquest és el teu desig. Per a això simplement has d'escriure un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@montferri.com on t'atendrem gustosament qualsevol consulta, comentari o aclariment requerida a l'respecte.

Per a més informació sobre temes relacionats, el lloc de referència a la xarxa espanyola és l'Agència de Protecció de Dades, on tens dret a reclamar.